Utrecht zes weken zonder smaakmaker Sanmartean

9 november 2007, 14:52   Bijgewerkt: 9 november 2007, 14:57

FC Utrecht moet het voorlopig stellen zonder Lucian Sanmarteam. De Roemeense middenvelder moet geopereerd worden aan zijn buikwand, meldt de club op haar website. Na deze operatie zal Sanmartean, de grote uitblinker bij Utrecht tijdens de eerste weken van de competitie, zes weken nodig hebben om te herstellen.

Vorige week is nog geprobeerd de blessure met rust te laten genezen. De Roemeen werkte deze week een licht trainingsprogramma af, maar bleef buikklachten houden. Hij zal zo snel mogelijk geopereerd worden. Naast Sanmartean zijn komend weekend tegen Willem II ook Michel Vorm en Cedric van der Gun niet inzetbaar. 

Bij tegenstander WIllem II werd deze week coach Van Wijk op straat gezet. Of dat een voordeel is voor FC Utrecht, weet assistent-coach David Nascimento niet. "Het is de vraag hoe het uitpakt. Soms zie je een opleving bij een elftal na een trainerswissel. Maar het vertrouwen kan ook gewoon ontbreken. Het is moeilijk om dat te voorspellen. Zij zullen zaterdagavond gebrand zijn op een overwinning, maar dat zijn wij ook. Wij willen ook wat goed maken na de nederlaag van zondag en ons snel herpakken. Het wordt een belangrijke wedstrijd voor beide ploegen. Het zou mooi als we vroeg kunnen scoren, dan knakt er misschien iets bij hen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen