Marcellis: "Druk ligt nog steeds bij Ajax"

17 maart 2008, 07:52   Bijgewerkt: 16 maart 2008, 21:59

Net als vorig jaar is PSV bezig om een riante voorsprong in de Eredivisie uit handen te geven. Enkele weken geleden had de Eindhovense club nog negen punten voorsprong op titelrivaal Ajax, maar na uitglijders tegen FC Utrecht (3-1) en Roda JC (1-1) heeft de ploeg van coach Sef Vergoossen plotseling nog maar vier punten meer dan de Amsterdammers. En dus ligt de competitie weer open, zeker omdat beide teams komende woensdag tegenover elkaar staan.

Bij winst op PSV nadert Ajax de Eindhovenaren woensdag dus tot op één punt. Toch lijkt PSV-verdediger Dirk Marcellis zich daar weinig zorgen over te maken. "Wij staan nog steeds bovenaan, dus de druk ligt niet bij ons. De druk ligt bij Ajax, zij zullen woensdag moeten winnen. Zo lang wij vier punten meer hebben, hebben wij de betere papieren", zegt de jeugdinternational tegen FCUpdate.nl.

Zondag kwam het puntverlies van PSV tegen Roda JC op ongelukkige wijze tot stand. De Eindhovenaren speelden in Kerkrade geen goede wedstrijd, maar stonden tot diep in blessuretijd met 0-1 voor door een goal van Farfan. Pas in de 93ste minuut maakte Marcel Meeuwis, na een scrimmage voor het doel van Gomes, de gelijkmaker. "Tsja, pech. We hebben na de 1-0 de kans gehad om een tweede goal te maken maar dat hebben we nagelaten. Vervolgens ging Roda opportunistisch spelen en dan weet je dat de bal een keertje goed kan vallen voor ze. Dat gebeurde helaas ook", zegt de PSV'er.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen