Aston Villa vernedert Derby, Nevland scoort voor Fulham

12 april 2008, 17:58   Bijgewerkt: 12 april 2008, 19:40

Derby County is het spoor volledig bijster. De ploeg, die sinds vorige week al zeker is van degradatie naar het Championship, verloor zaterdag op eigen veld met liefst 0-6 van Aston Villa. De goals werden keurig verdeeld over beide helften. Vooral de 0-3, gemaakt door Stilian Petrov, was prachtig. De Bulgaarse middenvelder schoot de bal vanaf bijna vijftig meter over de kansloze Derby-doelman Roy Carroll.

In de subtop van de Premier League liet Everton dure punten liggen. De club uit Liverpool kwam op bezoek bij degradatiekandidaat Birmingham City niet verder dan 1-1. Hierdoor is de achterstand op stadgenoot Liverpool, dat zondag nog op eigen veld in actie komt tegen middenmoter Blackburn Rovers, nog altijd twee punten.

Helemaal onderin de competitie deed Fulham uitstekende zaken. Op bezoek bij Reading won de formatie uit Londen met 0-2. Brian McBride opende voor rust de score, waarna invaller Erik Nevland in blessuretijd het duel besliste. Dit betekende het eerste doelpunt in Engelse dienst voor de Noor, die in de winterstop overkwam van FC Groningen. Ondanks deze zege staat Fulham nog altijd voorlaatste, maar de ploeg heeft nu aansluiting gevonden met de teams boven de rode streep.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen