Scolari houdt vertrouwen in reserve Ricardo

10 april 2008, 11:51

Ricardo hoeft niet bang te zijn dat hij het komende EK mist. De Portugese doelman komt bij Real Betis de laatste weken niet verder dan de reservebank, maar bondscoach Luis Felipe Scolari heeft nog altijd een rotsvast vertrouwen in hem.

Dat Ricardo sinds enkele weken niet meer aan spelen toekomt, is voor Scolari geen probleem. "Dat is iets tussen Ricardo en zijn club, ik heb daar niets mee te maken. Als ik hem goed genoeg vind voor de Portugese ploeg, dan roep ik hem op. Ongeacht het feit of hij wel of niet wekelijks in actie komt bij zijn club. In het verleden heb ik dat eerder gedaan. Ik laat geen belangrijke spelers afvallen, alleen omdat ze bij hun club niet elke week spelen", aldus de Braziliaanse oefenmeester.

Ricardo Alexandre Martins Soares Pereira, zoals doelman Ricardo voluit heet, was tijdens het vorige EK één van de verrassingen van de Portugese ploeg. In de kwartfinale tegen Engeland eiste hij een heldenrol op, door met blote handen een strafschop te stoppen en vervolgens zelf de winnende penalty binnen te schieten. Ook voor het komende EK is hij de beoogde eerste keeper van Portugal.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen