Spanje langs Griekenland in overbodig duel

Koen Freriks
18 juni 2008, 22:45   Bijgewerkt: 18 juni 2008, 23:40

In een matig duel heeft het reserveteam van Spanje een terechte overwinning geboekt op het inmiddels al uitgeschakelde Griekenland. Charisteas bracht de Grieken op voorsprong, maar na rust wist Spanje uit vele mogelijkheden tweemaal te scoren.

De Spaanse equipe van Aragones toonde van begin af aan initiatief en was al binnen twee minuten gevaarlijk. Fabregas stoomde op vanaf de rechterkant en legde knap voor op De la Red. Hij kon echter niet de Griekse doelman Nikopolidis, die zijn laatste interland speelde, passeren. Fabregas was even later weer betrokken bij een aanval en ging af op de Griekse goalie. De speler van Arsenal kon echter nét niet zijn voet aan de bal krijgen. Diezelfde Fabregas verzorgde ook een fraaie voorzet op Sergio Garciá. Hij zag de doelman van Griekenland goed uitkomen en kon niet de openingstreffer op zijn naam schrijven.

Na rust probeerde Spanje wederom direct de aanval te zoeken. Dit werd al meteen duidelijk middels een schot van aanvoerder Alonso, welke uiteenspatte op de paal. Hij verraste hiermee Nikopolidis, die kansloos zou zijn geweest. De Spaanse captain was goed op dreef. Ondanks weinig uitgespeelde kansen, zorgde hij met zijn precieze en harde schoten regelmatig voor gevaar en kijkgenot. De aanvallende intenties van Spanje werden toch nog beloond. De la Red combineerde fraai met zijn collega-aanvallers en zorgde met een snoeihard en treffend schot, dat beide ploegen weer op gelijke hoogte stonden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen