Zaakwaarnemer: "Slory staat open voor transfer"

22 juli 2008, 14:21   Bijgewerkt: 22 juli 2008, 16:15

Als het aan Andwele Slory ligt, verkast hij nog deze zomer naar een andere club. De aanvaller van Feyenoord is niet blij met het systeem waarin hij in Rotterdam moet spelen, zo laat zijn zaakwaarnemer Winnie Haatrecht weten aan Sportweek.

"Het systeem waar Feyenoord de voorkeur aan geeft, is voor Andy niet het meest ideaal. In het buitenland wordt weliswaar óók veel 4-4-2 gespeeld, maar in Engeland heb je bijvoorbeeld echte wingers. Die vallen voor zeventig procent aan en verdedigen voor dertig procent. Bij Feyenoord wordt van de buitenspelers gevraagd dat ze voor zeventig procent verdedigen en voor dertig procent aanvallen", doceert Haatrecht.

In het kamp-Slory staat men dan ook open voor een transfer, vertelt Haatrecht. "Als zich de situatie voordoet dat hij naar een andere club kan waar hij beter tot zijn recht komt én Feyenoord werkt mee, dan willen we die kans pakken. Clubs zijn alleen huiverig om Andy te halen, omdat hij vorig seizoen lang geblesseerd was."

Slory speelt pas één seizoen bij Feyenoord, dat hem vorig jaar wegplukte bij stadgenoot Excelsior. Destijds stond hij ook in de belangstelling van Ajax.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen