Otten 'stelt eigen ego niet boven de groep'

13 september 2008, 10:54   Bijgewerkt: 13 september 2008, 10:59

Mark Otten was twee weken geleden nog één van de uitblinkers bij NEC. De verdediger speelde tegen De Graafschap een prima wedstrijd en maakte bovendien in de slotfase de allesbeslissende 2-0. Toch staat hij vanavond tegen FC Twente niet in de basis. Coach Mario Been geeft de voorkeur aan nieuwkomer Ramon Zomer.

"Vorige week vrijdag zag ik het al aankomen. Kreeg Ramon het rode hesje. Donderdag wist ik het zeker. Stond zijn naam op het bord. De trainer zal zijn redenen hebben, maar ik ben het er absoluut niet mee eens", zegt Otten in De Gelderlander

De teleurgestelde verdediger heeft coach Been nog niet om uitleg gevraagd. "Als hij iets wil uitleggen, hoor ik het wel. Ik ga er niet om vragen. Ik stel mijn ego niet boven de groep. Zo werkt dat niet. De trainer beslist en dat heb ik te accepteren."

Been heeft Otten dus niet persoonlijk uitleg gegeven, maar in dezelfde krant vertelt hij wel wat zijn beweegredenen waren om de verdediger op de bank te zetten. "Mark heeft het tegen De Graafschap goed gedaan, maar zit nog niet op het niveau van vóór de blessure. Dat zie je soms in zijn duelkracht. Zomer is verdedigend en aanvallend kopsterk. Daar hebben we er na het vertrek van Jonas niet veel van. En hij is een linkspoot. In het centrum speel ik graag met een linkspoot en een rechtspoot."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen