Bodde neemt Van Nistelrooy als voorbeeld

Koen Freriks
25 november 2008, 00:00

Voor Ferrie Bodde was afgelopen zaterdag een zwarte dag in zijn profloopbaan. De middenvelder van Swansea City scheurde in de topper tegen Birmingham City zijn kruisband af en komt dit seizoen niet meer in actie. De Hagenaar bekijkt het vanaf de positieve kant. "Natuurlijk krijg ik straks nog moeilijke momenten en de weg zal nog lang zijn, maar ik ben sterk, fit en positief", zegt hij in een interview met het AD. 

Voor Bodde (26) leek in de winterstop een droomtransfer naar de Premier League in het verschiet te liggen. Hij vindt dat het geen nut heeft daar nu van te gaan balen. "Zoals ik me afgelopen zomer niet gek liet maken, gebeurt me dat nu ook niet. Natuurlijk is het hartstikke fijn dat er allerlei interesse is, maar wat schiet het op om daar nu over te praten. Ik heb me vanaf het begin van het seizoen op Swansea City gefocust. En we waren met de ploeg goed bezig. Het doel was handhaving, maar we dachten al aan de play-offs."

Bodde hoopt het voorbeeld van Ruud van Nistelrooy te volgen. "Natuurlijk hoop ik ooit in de Premier League terecht te komen, maar ik ben niet bezig met andere clubs. Mijn doel is fit worden. En als je goed bent, komen ze uiteindelijk toch wel. Ze houden je toch in de gaten. Kijk naar Ruud van Nistelrooy die van PSV naar Manchester United zou gaan en kort voor zijn transfer ook zijn kruisbanden scheurde. Een jaar later kwam Manchester United tóch weer."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen