Duel tussen Zenit en Juventus gaat gewoon door

25 november 2008, 16:28   Bijgewerkt: 25 november 2008, 20:35

Het Champions League-duel tussen FC Zenit en Juventus gaat gewoon door. De Russische overheid heeft besloten de wedstrijd niet te verbieden, ondanks het feit dat er vanochtend drie doden vielen bij een aanslag vlakbij het stadion van Zenit.

Op luttele kilometers van het Zenit-stadion ontplofte vanochtend een taxi, waarna drie mensen (twee volwassenen en één kind) de dood vonden. Ook raakten een aantal mensen zwaar gewond. De UEFA liet direct weten dat wat hen betreft de Champions League-wedstrijd gewoon door kon gaan, maar de lokale overheden hielden nog even een slag om te arm. Inmiddels hebben de Russen echter laten weten dat ze geen reden zien, om de wedstrijd uit het programma te halen.

FC Zenit moet vanavond winnen om kans te houden op een plek in de volgende ronde van de Champions League. De ploeg van coach Dick Advocaat staat momenteel derde in de groep, twee punten achter Real Madrid. Juventus, dat al tien punten bijeen sprokkelde, is al zeker van een plaats in de achtste finale.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen