Lazovic: "Vertrek bij PSV voorlopig niet in mijn hoofd"

Ger
13 november 2008, 15:36   Bijgewerkt: 13 november 2008, 16:15

Danko Lazovic heeft de berichten tegengesproken over een naderend vertrek bij PSV. De Serviër zou vanwege zijn reserverol bij de Eindhovenaren zijn zaakwaarnemer hebben ingeschakeld om een nieuwe club te zoeken, zo meldde VI woensdag. Lazovic reageert echter verongelijkt op die berichtgeving. 

"Ik moet eerlijk zijn dat ik zelf ook niet goed presteer, terwijl succes bij PSV altijd mijn droom is geweest", aldus de aanvaller een dag later tegen VI. "We zitten met z'n allen in een moeilijke periode, maar we hebben iedereen nodig om de club daardoorheen te helpen. Ik wil dan ook absoluut niet weglopen voor mijn verantwoordelijkheden en een vertrek zit voorlopig niet in mijn hoofd."

Lazovic geeft verder aan ook vanwege de zwangerschap van zijn vriendin bij PSV te willen spelen. In december verwacht zij hun eerste kind. "Zij wil graag hier blijven, daar luister ik naar. Bovendien moet ik me afvragen of er veel clubs zijn die me op dit moment willen hebben. Natuurlijk vind ik het vervelend dat ik niet elke week speel, maar ik wil vechten voor het perspectief dat ik hier nog heb."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen