Maaskant op zijn hoede voor Heracles Almelo

13 november 2008, 17:43   Bijgewerkt: 13 november 2008, 17:49

NAC Breda krijgt vrijdag weer een uitgelezen kans om alleen aan kop in de Eredivisie te komen. De Brabanders spelen in het eigen Rat Verlegh Stadion tegen Heracles Almelo en nemen bij winst drie punten afstand van AZ en Ajax. Maar winnen van Heracles is zeker geen makkie, waarschuwt NAC-coach Robert Maaskant. "Het feit dat ze in tien wedstrijden pas drie keer verloren hebben, zegt genoeg."

De coach gaat op de website van zijn club in op de sterke punten van Heracles, dat momenteel op de elfde plaats staat in de Eredivisie. "Ze laten de bal achterin rondgaan en als er dan wat druk komt, spelen ze 'm terug op de keeper, die dan de back aanspeelt. Zo proberen ze je te lokken. Als je daar wat al te enthousiast op ingaat, dan komen ze er razendsnel uit en kunnen ze erg gevaarlijk worden."

Maaskant mist tegen Heracles de geschorsten Lurling en Mtiliga en de geblesseerden Valles Prat en Reuser. "En Rob Penders had wat buikgriepachtige klachten, dus die is nog twijfelachtig", aldus de coach van de Bredase club.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen