Mathijsen: "HSV heeft de kansen niet afgemaakt"

Ger
28 november 2008, 08:30   Bijgewerkt: 28 november 2008, 10:00

Joris Mathijsen verliet donderdagnacht als een van de weinige Nederlanders de HSH Nordbank Arena met de pest in zijn lijf. De verdediger was in de uren daarvoor met Hamburger SV tegen de eerste thuisnederlaag van het seizoen aangelopen. Verantwoordelijk voor die primeur was Ajax, dat met 1-0 zegevierde in de UEFA Cup.

"Ik vind het geen verdiende zege voor Ajax", laat Mathijsen na afloop aan FCUpdate.nl weten. "We hebben het grootste gedeelte van de wedstrijd de controle in handen gehad. De beste kansen waren ook voor ons, maar we hebben het niet afgemaakt. Ajax heeft uiteindelijk toegeslagen in de counter. Ze profiteerden optimaal van een foute pass aan onze zijde. Dat is heel zuur. Daarna hebben we niets meer laten zien."

Waar Ajax door het resultaat een grote stap richting de volgende ronde zet, is dat voor HSV een heel ander verhaal. "We zullen de komende twee groepsduels nog aan de bak moeten", beseft de Oranje-international. "Ajax kan ons een handje helpen door in eigen huis een goed resultaat te boeken tegen onze directe concurrent Slavia Praag. Als ze het minimaal op een gelijkspel houden, zijn we een heel eind op weg."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen