Olympique Marseille te sterk voor Saint-Etienne

Ger
1 november 2008, 23:16

Olympique Marseille heeft vertrouwen opgedaan voor het Champions League-duel met PSV van aanstaande dinsdag. De Zuid-Franse ploeg versloeg zaterdagavond Saint-Etienne met 3-1.

Marseille kwam zaterdag door Benoit Cheyrou met 1-0 voor. Saint-Etienne, dat laag op de ranglijst staat, kwam een minuut later weer op 1-1. Bafetimbi Gomis produceerde de gelijkmaker. Nog voor de rust nam de thuisclub weer afstand. Hatem Ben Arfa benutte voor Marseille een strafschop. Taye Taiwo tekende in de tweede helft voor de eindstand van 3-1.

Door de overwinning staat Marseille een punt achter koploper Olympique Lyon, dat zondag in actie komt. Bordeaux liet de kans liggen op gelijke hoogte te komen met Lyon door met 1-0 te verliezen bij Nancy.