Rooney biedt excuses aan na fopduik

26 november 2008, 10:36   Bijgewerkt: 26 november 2008, 10:45

Wayne Rooney heeft na afloop van de wedstrijd tegen Villarreal zijn excuses aangeboden aan manager Sir Alex Ferguson en de spelers van de tegenstander. De aanvaller van Manchester United probeerde na rust een strafschop te versieren, door zeer theatraal naar de grond te gaan in het strafschopgebied van Villarreal. 

"Hij heeft zich daarvoor geëxcuseerd, hij had niet de intentie om een fopduik te maken", zegt manager Ferguson. "Misschien had Wayne iets te veel gekeken naar de spits van Villarreal, Robert Pires. Maar goed, Wayne heeft dus zijn excuses aangeboden. Dat zal je Pires nooit zien doen", aldus de coach van Man United.

De wedstrijd tussen Villarreal en Manchester United eindigde overigens in 0-0, waardoor beide teams zeker zijn van een plaats in de volgende ronde. Omdat het onderling resultaat exact gelijk is en beide teams nu evenveel punten hebben, wordt pas op de laatste speeldag duidelijk wie de groep wint. "Wij spelen dan in eigen stadion tegen Aalborg, terwijl Villarreal naar Celtic moet. Dat is dus een voordeel voor ons. Hopelijk kunnen we de groep winnen", zegt Ferguson daarover.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen