Standard vreest geen uittocht van spelers

Ger
8 november 2008, 11:14   Bijgewerkt: 8 november 2008, 11:30

Standard Luik denkt een leegloop af te kunnen wenden. Door de goede prestaties in Europa staan verschillende spelers van de Belgische kampioen in de belangstelling van buitenlandse clubs.

Milan Jovanovic, Steven Defour, Axel Witsel, Dieumerci Mbokani en Dante Bonfim werden de afgelopen tijd al in verband gebracht met een transfer. Marouane Fellaini vertrok afgelopen zomer daadwerkelijk. Voor de middenvelder legde Everton een afkoopsom van liefst 20 miljoen euro op tafel.

"Een leegloop? Ik ben niet ongerust", zegt algemeen directeur Pierre François van Standard in Het Nieuwsblad. "Fellaini vertrok voor 20 miljoen euro en dat zal nu niet anders zijn. Er is interesse, maar ik neem dat nog niet ernstig. Pas in januari komt die tijd. Maar we zullen even gemakkelijk "neen" zeggen. Als we spelers laten gaan, zal het voor een goede club zijn met een goed loon."

"Standard heeft al bewezen dat het het goede moment kan kiezen, waarbij elke partij winnaar kan zijn", verklaart François. "Maar we hebben ook een verantwoordelijkheid tegenover onze fans. Het is niet de bedoeling om onze kas vol geld te steken. We willen ook trofeeën. En dat kan best met deze spelers. Ik zie er in de winterstop niet al te veel vertrekken. En nog dit tot slot: ik heb liever dat clubs massaal aan de mouwen van onze spelers trekken dan dat ik ze met geen stokken buiten krijg."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen