Sparta vindt in PSV-huurling Ramos nieuwe doelman

30 januari 2009, 09:13   Bijgewerkt: 30 januari 2009, 09:34

Sparta is er eindelijk in geslaagd om een nieuwe doelman te vinden. De Rotterdamse club huurt Cassio Ramos voor een half seizoen van PSV. De 21-jarige Braziliaan moet Harald Wapenaar opvolgen, die door een zware rugblessure enkele maanden uitgeschakeld is. "Ik ben erg blij met deze mogelijkheid", aldus Ramos.

Ramos moet bij Sparta de concurrentie aangaan met Cor Varkevisser, die de laatste weken onder de lat staat. Aanvankelijk leek de Belg Peter Mollez de belangrijkste kandidaat om naar Sparta te komen, maar zijn huidige club KV Kortrijk wilde de doelman niet laten gaan. Mogelijk komt Mollez komende zomer, als zijn contract bij Kortrijk afgelopen is, alsnog naar de Rotterdamse eredivisionist.

Overigens heeft Cassio Ramos pas één duel in de Eredivisie achter zijn naam staan. Eerder deze maand stond hij onder de lat in de uitwedstrijd tegen Roda JC (1-1), als vervanger van de zieke PSV-doelman Andreas Isaksson. In dit duel maakte Ramos een redelijke indruk, hoewel hij in de fout ging bij de goal van Roda.

"Op deze manier wil ik mezelf verder ontwikkelen in de Eredivisie. Ik heb een goed gevoel bij deze club en verheug me erop om onder de lat te staan", reageert Ramos op de website van PSV op zijn overstap naar de Rotterdamse middenmoter. "De komende maanden hoop ik veel te leren en het vertrouwen waar te maken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen