Slory: "Die klap valt niet goed te praten"

Koen Freriks
21 juli 2009, 10:19

Andwele Slory beseft dat hij goed fout zat toen hij teamgenoot Karim El Ahmadi een klap verkocht. De snelle flankspeler was zijn emoties op de training van Feyenoord even niet de baas en verkocht de Marokkaanse middenvelder een dreun. "Dit valt niet goed te praten, dat besef ik ook wel", zegt de aanvaller van Feyenoord in AD/Sportwereld.

Slory bood zijn excuses aan tegenover de spelersgroep en de technische staf, maar El Ahmadi vergeeft zijn ploeggenoot niet. "Ik heb al eerder gezegd dat het tussen ons niet meer goed komt. Verder wil ik er niets meer over kwijt", sprak hij gisteren.

De dader zelf vindt dat er óók door El Ahmadi een streep moet worden gezet onder het incident. "Dit soort dingen gebeuren vaker op een voetbalveld. Als je toegeeft dat je in een ruzie fout zit, hoort het daarna klaar te zijn."

"Een smet op de voorbereiding", noemt Slory het akkefietje. "Want we zijn bij Feyenoord met iets moois bezig. Dat is het belangrijkste. We zijn scherper dan vorig jaar. Iedereen vecht voor zijn plekje."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen