PSV in januari rond de tafel met Marcellis

12 augustus 2009, 11:57   Bijgewerkt: 12 augustus 2009, 12:04

De clubleiding van PSV gaat in de winterstop met Dirk Marcellis praten over een nieuw contract. Dat zegt Kees Ploegsma junior, de zaakwaarnemer van de jonge verdediger, in Voetbal International. Marcellis' huidige verbintenis loopt in 2012 af.

Volgens Ploegsma staat Marcellis open voor een langer verblijf in Eindhoven. "Hij voelt zich heel goed thuis bij PSV. Daarom wil hij zich ook graag voor heel lange tijd verbinden aan de club. In januari zullen we daarover gaan praten met de leiding."

"Omdat PSV dit seizoen is begonnen met een nieuwe technische staf, hebben de partijen besloten in de winterstop verder te praten met elkaar. Tegen die tijd weten we wat we aan elkaar hebben", aldus de zaakwaarnemer. Ploegsma vindt dat Marcellis recht heeft op een forse salarisverhoging. "'Hij verdient nu een goed salaris, maar dat is niet in verhouding met andere spelers in zijn situatie. Hij verdient als basisspeler minder dan sommige jongens op de bank. Daarom hopen we met PSV een akkoord te bereiken over een contract dat meer recht doet aan zijn huidige status."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen