Wisgerhof: "Verschrikkelijk om dit mee te maken"

5 augustus 2009, 01:59   Bijgewerkt: 5 augustus 2009, 02:07

Lulliger kan bijna niet: uitgeschakeld worden in de Champions League door een eigen goal in de vijfde minuut van de blessuretijd. Het overkwam FC Twente dinsdag, thuis tegen Sporting. Ruim negentig minuten lang was er niets aan de hand voor de Tukkers, maar in blessuretijd ging het mis (1-1). "Ongelooflijk. Op zo'n moment kan je wel door de grond zakken", zegt Wout Brama tegen FCUpdate.nl.

Brama kon zich, direct na de wedstrijd, het fatale moment niet eens meer goed voor de geest halen. "Ik weet alleen nog dat we een corner tegen kregen en dat hun keeper mee naar voren kwam. Iemand van Sporting kopte, ik weet niet eens wie, en vervolgens stuiterde de bal via Peter Wisgerhofs been het doel in. Heel zuur."

mihaylov

mihaylov

Extra zuur voor FC Twente was dat het doelpunt viel in de vijfde minuut van de extra tijd. Niemand in Enschede leek te weten waarom de arbiter liefst vijf minuten blessuretijd aan de partij toevoegde. "Dat zie je eigenlijk zelden", zegt middenvelder Theo Janssen. "Normaal gesproken heb je drie, of maximaal vier minuten blessuretijd. Nu vijf, vreemd. Je ziet wat er in zo'n vijfde minuut nog kan gebeuren."

"Heel zuur om dit mee te maken", vervolgt Janssen, die ondanks de teleurstelling al voorzichtig vooruit keek. De Tukkers vervolgen hun Europese avontuur nu immers in de laatste kwalificatieronde van de Europa League. "We moeten verder, het seizoen is nog lang. We moeten nu maar zorgen dat we de groepsfase van de Europa League halen. Als dat niet lukt, hebben we namelijk helemaal niets."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen