HSV onderuit, gelijkspel Werder en Bayern

31 oktober 2009, 17:20   Bijgewerkt: 31 oktober 2009, 21:16

De topploegen in de Duitse Bundesliga hebben geen beste middag achter de rug. Hamburger SV verloor op eigen veld met 2-3 van Borussia Mönchengladbach, terwijl Werder Bremen met veel pijn en moeite een puntje uit het vuur sleepte bij 1.FC Nürnberg (2-2). Bayern München profiteerde niet. Op bezoek bij VfB Stuttgart kwam de ploeg van Louis van Gaal niet verder dan een doelpuntloos gelijkspel.

Door deze resultaten staan er nu drie teams aan kop in Duitsland: Werder Bremen, Hamburger SV en Bayer Leverkusen. Leverkusen speelt later vanmiddag tegen Schalke 04 en heeft aan een punt genoeg om alleen aan kop te komen.

Dat Werder nog een puntje pakte in Nürnberg, was een klein wonder. Pas in de allerlaatste minuut maakte Hunt op prachtige wijze de gelijkmaker (2-2). Hamburger SV daarentegen stond lang met 2-1 voor tegen Mönchengladbach, maar gaf de punten in de slotfase volledig uit handen. Nadat Dante de gelijkmaker binnenknalde, zorgde oud-Heerenvener Rob Friend voor de beslissende treffer (2-3). Bij HSV stond Joris Mathijsen en Eljero Elia in de basis, evenals de Zweed Marcus Berg.

Ook bij Bayern München begonnen tegen Stuttgart twee Nederlanders in de basis, namelijk Mark van Bommel en Edson Braafheid. Trainer Louis van Gaal had ook weer eens een basisplek ingeruimd voor Mario Gomez, tegen zijn oude club. De Bayern-aanvaller kwam niet tot scoren en omdat alle andere spelers op het veld hetzelfde deden, bleef het 0-0. Dat was, gezien het spelbeeld, een terechte uitslag.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen