Chelsea scoort zeven keer tegen Sunderland

16 januari 2010, 17:50   Bijgewerkt: 16 januari 2010, 20:35

Chelsea miste onder meer Didier Drogba, Deco, Salomon Kalou en Michael Essien, maar daar viel tegen Sunderland helemaal niets van te merken. De Londense ploeg gaf in eigen huis een mooie show weg: 7-2. Ook Manchester United pakte drie punten. Tegen Burnley werd het, na een moeizaam begin, 3-0.

Chelsea had weinig tijd nodig om de klus te klaren tegen Sunderland. Nicolas Anelka opende na acht minuten de score, waarna het door treffers van Malouda, Cole en Lampard binnen 35 minuten al 4-0 stond. Na de pauze zorgde Ballack voor de 5-0, waarna Boudewijn Zenden iets terugdeed namens de bezoekers. De Limburger was de halverwege de wedstrijd als invaller in de ploeg gekomen. Veel plezier zal hij verder niet aan zijn invalbeurt beleefd hebben, want via Anelka maakte Chelsea er al snel 6-1 van. Lampard zorgde voor het zevende Londense doelpunt, Bent maakte 7-2.

Manchester United won ook met ruime cijfers (3-0), maar had een minder eenvoudige middag. Tegen Burnley stond het bij rust nog 0-0 en de bezoekers kregen zelfs kansen op de 0-1. Mede dankzij Edwin van der Sar, die zijn rentree maakte, hield de thuisploeg echter de nul. Toen Dimitar Berbatov in de 64ste minuut voor 1-0 zorgde, brak het verzet van Burnley. Wayne Rooney en Mame Biram Diouf maakten er vervolgens 3-0 van. Voor Diouf was dit zijn eerste goal ooit voor de Engelse club.

Tottenham Hotspur, de nummer vijf van de ranglijst, liet dure punten liggen. Tegen Hull City werd het slechts 0-0. Dat had Hull vooral te danken aan doelman Boaz Myhill, die enkele briljante reddingen verrichtte. Tottenham staat nu in punten gelijk met nummer vier Manchester City, maar speelde wel één wedstrijd meer.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen