Feyenoord maakt einde aan ongeslagen reeks PSV

27 januari 2010, 22:30   Bijgewerkt: 28 januari 2010, 11:22

Het heeft ruim tien maanden en 39 wedstrijden geduurd, maar PSV weet weer wat verliezen is. Uitgerekend Feyenoord, de ploeg die de Eindhovenaren op 15 maart 2009 de laatste nederlaag toebracht, maakte een einde aan de indrukwekkende ongeslagen reeks. De Rotterdammers wonnen het duel in de kwartfinale van de KNVB beker met 0-3. El Ahmadi (2) en Van Bronckhorst scoorden.

Ook Feyenoord werd tussendoor geklopt, in de Kuip nog wel. De Eindhovenaren wonnen toen met 1-3 en hadden eigenlijk geen kind aan de ploeg van coach Mario Been. Mede hierdoor was PSV ook voor het bekerduel in Eindhoven de grote favoriet.

Dat was nog niet alles voor Feyenoord, want een kwartiertje later lag de tweede treffer er al in. Op een metertje of dertig van de goal bedacht Giovanni van Bronckhorst zich ineens dat hij aardig kon schieten en besloot het eens te proberen. Dat was een prima plan, want zijn schot zeilde via de onderkant van de lat in de kruising.

De thuisploeg kon proberen wat het wilde, maar Feyenoord gaf de overwinning niet meer uit handen. Sterker nog, Karim el Ahmadi maakte er in de slotfase zelfs 0-3 van. De middenvelder wipte de bal met buitenkant rechts prachtig over Isaksson en zette zo de kers op de Feyenoord-taart.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen