Milan moet tweede plek delen met AS Roma

Ger
31 januari 2010, 17:56   Bijgewerkt: 31 januari 2010, 18:41

AC Milan hoopte zondag flink in te lopen op koploper Internazionale, dat niet actie kwam vanwege hevige sneeuwval in Parma. De nummer twee van de Serie A kwam thuis echter niet verder dan 1-1 tegen degradatiekandidaat Livorno. Bovendien moeten de Milanezen nu ook AS Roma, dat met 2-1 won van Siena, naast zich dulden. Beide ploegen hebben acht punten achterstand op Inter.

AC Milan had in San Siro moeite met scoren tegen het goed georganiseerde Livorno. Een blunder van Livorno-doelman Francesco Benussi vlak voor rust stelde uiteindelijk Massimo Ambrosini in staat te scoren. In de 53e minuut maakte Cristiano Lucarelli de verdiende gelijkmaker. Clarence Seedorf speelde de hele wedstrijd bij Milan, Klaas-Jan Huntelaar viel na rust in. De Nederlandse spits kreeg een opgelegde kans, maar schoot over.

AS Roma profiteerde van de misstap van AC Milan, hoewel met moeite. John Arne Riise bracht de thuisclub na een half uur met een volley op voorsprong tegen hekkensluiter Siena. Simone Vergassola trok nog voor rust de stand gelijk. Pas twee minuten voor het eindsignaal bracht invaller Stefano Okaka met een doeltreffend hakballetje Roma de volle winst. De aanvaller speelde waarschijnlijk zijn laatste wedstrijd voor de Romeinen, hij staat op het punt een contract bij Fulham te tekenen.

Fiorentina, dat deze week te maken kreeg met een positieve dopingtest van spits Adrian Mutu, speelde zondag met 2-2 gelijk tegen tien man van Cagliari. De rode kaart, twee keer geel, was voor Andrea Cossu.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen