Rosicky redt in slotfase punt voor Arsenal

9 januari 2010, 18:05   Bijgewerkt: 10 januari 2010, 12:39

Invaller Tomas Rosicky heeft zaterdag een nederlaag van Arsenal voorkomen. Diep in blessuretijd maakte de Tsjech gelijk tegen Everton (2-2), waardoor de Londenaren, derde in de stand, nog altijd zicht hebben op koploper Chelsea. Het gat tussen beide Londense ploegen bedraagt na twintig speeldagen drie punten.

Omdat ook Engeland wordt geteisterd door hevige sneeuwval, was de match tussen Arsenal en Everton de enige die zaterdagmiddag doorging. De wedstrijd van Chelsea, uit bij Hull City, werd afgelast. Manchester United, dat tweede staat, komt wel gewoon in actie. The Red Devils gaan om 18.30 uur op bezoek bij Birmingham City. Bij winst grijpen ze de leiding in de Premier League, maar zowel Chelsea als Arsenal heeft na zaterdagavond nog één wedstrijd tegoed ten opzichte van Manchester United.

Ook boven het Emirates Stadium viel er veel sneeuw uit de hemel, maar dat kon het doorgaan van de krachtmeting niet deren. In Londen nam Everton via Leon Osman en ex-Ajacied Steven Pienaar tweemaal een voorsprong. Dat was echter niet genoeg om The Gunners naar de pijnbank te leiden. De thuisclub kwam via Denilson op 1-1. Na voorbereidend werk van Abou Diaby passeerde Rosicky kort voor tijd de defensie van Everton, met daarin John Heitinga, en bepaalde zodoende de eindstand op 2-2.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen