Slory: "Been blijft een vriend van de familie"

Ger
30 januari 2010, 13:22

Andwele Slory kijkt uit naar zijn debuut voor West Bromwich Albion. De aanvaller staat momenteel nog onder contract bij Feyenoord, maar verwacht dit weekeinde de transfer naar de Engelse eerstedivisionist af te ronden.

De 27-jarige Slory stond ook in de belangstelling van Birmingham City en Blackburn Rovers, die wél op het hoogste niveau uitkomen. "Birmingham en Blackburn waren ook gecharmeerd, maar wilden me nog een keer aan het werk zien. Dat was me helaas niet gegund", zeg de vleugelspeler in De Telegraaf over zijn rol als tribuneklant tijdens de laatste duels van Feyenoord. "Ik neem Mario Been niets kwalijk. Hij blijft een vriend van de familie."

Slory gaat in eerste instantie een contract voor een half jaar aan met West Brom. "Als we promoveren, blijf ik automatisch een jaar langer, ook als er grotere clubs komen. Blijven we in het Championship dan mag ik vertrekken." De aanvaller moet alleen nog een medische keuring ondergaan bij de Engelse club. Hij had bij Feyenoord een contract tot het einde van het seizoen.

Het vertrek van Slory houdt volgens de ochtendkrant niet in dat Feyenoord voldoende financiële ruimte heeft om Wanderson aan te trekken. De Rotterdamse club zal deze transferperiode nóg een speler moeten verkopen om de Braziliaan te kunnen huren van het Zweedse GAIS.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen