Dip bij PSV verbaast Ajacied De Zeeuw niet

8 maart 2010, 09:46

Een week voor de kraker tussen Ajax en PSV strooit Demy de Zeeuw nog wat zout in de Eindhovense wonden. Tegen NAC Breda leed PSV dit weekend zijn eerste nederlaag van het seizoen en volgens De Zeeuw zat dit er al enige tijd aan te komen. Het is onrustig in Eindhoven, concludeert hij tegenover Sportweek.

"Het is lekker onrustig geworden bij PSV, het begint te brokkelen", stelt hij vast. "Ze hebben Danko Lazovic laten gaan en Balasz Dzsudzsak zit te zeuren over buitenlandse interesse. "Dat zijn normaal geluiden die je bij Ajax hoort. Er is een hoop gebeurd bij PSV en het verbaast me niet dat dit doorwerkt in de resultaten. Als je zo vaak met 1-0 wint dan weet je dat het een keer ophoudt. Hamburger SV was al een klap voor ze en daar komt de nederlaag bij NAC (2-1) nog overheen. Wij winnen onze wedstrijden al het hele seizoen gemakkelijker en dat betaalt zich nu uit."

Door het verlies van PSV is Ajax de Brabanders tot op vier punten genaderd. De titel is nog altijd binnen handbereik voor zijn ploeg, vindt De Zeeuw. "Ik roep al weken dat we nog steeds kampioen kunnen worden. Ik geef ons een heel goede kans. Zeker als we zondag van PSV winnen. We zijn scherper dan voor de winterstop. Onze mentaliteit is beter geworden, we vechten harder voor elkaar, tonen meer karakter en krijgen geen naïeve goals meer tegen. Iedereen trekt aan hetzelfde touwtje."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen