Koevermans denkt topper tegen Ajax te halen

8 maart 2010, 14:07   Bijgewerkt: 8 maart 2010, 14:14

Danny Koevermans verwacht komend weekend mee te kunnen spelen in de wedstrijd tegen Ajax. De aanvaller viel zaterdag tegen NAC Breda uit met een hamstringblessure, maar onderzoek wees uit dat er geen spierletsel is. "Voor zondag is het naar verwachting weer goed", zegt hij voor de camera van PSV TV.

In Breda moest Koevermans de strijd al na een kwartier staken. Deels uit voorzorg, vertelt de spits . "Het was heel pijnlijk en ik wilde geen risico nemen met mijn hamstring, aangezien ik dit seizoen daar een kwetsuur aan heb gehad."

Inmiddels is de pijn voor een groot deel weggetrokken. "Mijn hamstring is gevoelig, maar er is geen spierletsel. Voor zondag is het naar verwachting weer goed."

Over de nederlaag in Breda (2-1) was Koevermans kort: "Balen, maar je moet verder. Na 26 duels staan we nog steeds goed op de ranglijst. Er komen nu twee belangrijke wedstrijden aan waarin we het verschil kunnen maken. We hebben wel vaker een wedstrijd verloren in voorgaande seizoenen, maar het is natuurlijk heel zuur dat het nu gebeurd is en dat onze ongeslagen reeks in competitieverband beëindigd is. Het is zaak om vol vertrouwen naar Ajax te gaan en hen te verslaan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen