Mourinho: "Wij waren met afstand de beste"

17 maart 2010, 09:30   Bijgewerkt: 17 maart 2010, 09:38

José Mourinho was helemaal in zijn element na de overwinning van Inter tegen zijn oude club Chelsea (0-1). Uit respect voor de Chelsea-fans vierde de Portugees de winst op het veld zeer ingetogen, maar eenmaal in de catacomben ging hij helemaal los. Tijdens de aansluitende persconferentie kon de coach niet genoeg benadrukken dat zijn elftal duidelijk een maat te groot was voor de ploeg uit Londen.

"Wij waren de beste ploeg. Met afstand", begint Mourinho zijn betoog. "Chelsea is een goed elftal en we wisten dat we een uitstekende wedstrijd moesten spelen om kans te maken. Dat lukte, iedere speler haalde een zeer hoog niveau. We hebben de wedstrijd vanaf het begin gecontroleerd. Tegen een, nogmaals, zeer goed Chelsea. Ik werd een beetje ongerust toen we een paar kansen lieten liggen, want zoiets kan je in zo'n grote wedstrijd fataal worden. Gelukkig kwam het nog goed. Momenteel ben ik de gelukkigste mens op aarde, maar de weg naar Madrid is nog lang."

Met die laatste zin verwijst Mourinho naar de finale van de Champions League, die half mei in de Spaanse hoofdstad gehouden wordt. Mourinho is er van overtuigd dat zijn team deze eindstrijd kan halen. "Als je van Chelsea kan winnen, kan je van iedereen winnen. Chelsea is niet zomaar een ploeg, dit is één van de beste ploegen van Europa. Wij kunnen de Champions League winnen. Dat geloof ik echt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen