Van Nistelrooy: "Bayern wordt kampioen"

Koen Freriks
14 maart 2010, 10:55   Bijgewerkt: 14 maart 2010, 11:09

Ruud van Nistelrooy denkt dat Louis van Gaal met Bayern München landskampioen wordt. De Nederlandse spits wil zich met Hamburger SV tot het einde van het seizoen richten op de derde plaats, die recht geeft op Champions League. "Ons doel is derde worden", zegt Van Nistelrooy in Bild.

"Ik denk dat Bayern München kampioen wordt", heeft de 33-jarige goalgetter het vertrouwen in zijn landgenoten in Zuid-Duitsland. "Maar voor ons is het alleen belangrijk om Leverkusen te achterhalen." 

Van Nistelrooy beseft na een paar maanden HSV dat hij de rust waardeert. "Ik heb hectische jaren achter de rug. Er was altijd veel persaandacht bij mijn clubs, door spelers als Cristiano Ronaldo en David Beckham. Er kwamen altijd duizenden fans naar het vliegveld of hotel. Nu is het rustiger en dat is een stuk aangenamer." 

'Van Tor' hoopt zich in Hamburg in de kijker te spelen voor Oranje. Hij vindt de Duitsers te bescheiden over hun kansen op het WK. "Jullie zijn drie keer wereldkampioen geworden en hebben ook dit jaar weer keus uit hele goede spelers", vindt hij. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen