De Roover positief over terugkeer naar België

Ger
24 april 2010, 12:44   Bijgewerkt: 24 april 2010, 13:10

Sepp de Roover staat open voor een terugkeer naar België. De 26-jarige rechtsback heeft een aflopende verbintenis bij zijn huidige werkgever FC Groningen. Momenteel is de Belg herstellende van een zware knieblessure, die hij vijf maanden geleden opliep.

"Ik zit voor op schema. Ik sta al terug op het veld, kan sprinten en balletjes trappen", zegt De Roover in Het Nieuwsblad. "Bij PSV had ik ooit dezelfde blessure aan mijn rechterknie en ook toen ging het snel. Voor de voorbereiding voor volgend seizoen zal ik helemaal fit zijn. Aangezien ik nu tijd heb om aan mijn lichaam te werken, zal ik zelfs sterker terugkeren."

Het is de vraag of De Roover nog wel in het shirt van FC Groningen zal verschijnen. De verdediger heeft in de Martinistad een aflopend contract, al heeft zijn club nog een optie op twee bijkomende jaren. "Groningen heeft me, los van die optie, een tweejarig voorstel gedaan. Naar een ploeg gelijkwaardig aan of minder dan Groningen ga ik niet. Deze club speelt altijd voor de plaatsen vijf tot negen."

"Een overgang naar een Belgische topclub zou ik uiteraard heel graag maken. Sinds mijn negende jaar speel ik in Nederland. Ik zeg geen nee tegen een terugkeer", besluit De Roover.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen