Jol: "Belangrijkste is dat we winnen van NEC"

29 april 2010, 14:42   Bijgewerkt: 29 april 2010, 14:48

Wordt het FC Twente, of toch Ajax? Die vraag houdt voetbalminnend Nederland de komende dagen in zijn greep. Het verschil tussen beide teams is één punt, in het voordeel van de Tukkers. Ajax kan dus niets anders doen dan zelf winnen van NEC en hopen dat Twente punten morst tegen NAC, weet ook Martin Jol. "Wij moeten gewoon winnen. Dan zien we wel wat er gebeurt", zegt de coach van Ajax.

"Ik kan een boek schrijven over alle mogelijke scenario's", zegt Jol, die het niet nodig vond om een trainingskamp in te lassen voor de beslissende wedstrijd tegen NEC, op de officiële website van Ajax. "Maar het belangrijkste voor ons is dat we winnen. Of de druk bij Twente ligt? Zij zijn nog nooit kampioen geworden, maar heel veel van ons zijn dat ook niet. We zullen door de mensen om ons heen, zoals de fans, wel op de hoogte worden gehouden over wat in Breda gebeurt."

Jol vindt dat Ajax hoe dan ook terug kan kijken op een geslaagd seizoen, waarin het liefst 26 keer won. "Dat je met dit puntentotaal misschien geen kampioen van Nederland wordt, is opvallend. Maar het is nou eenmaal zo. En Twente heeft de meeste punten. Ze hebben geloof ik dertien keer met een doelpunt verschil gewonnen en dus drie punten. Bij ons is dat anders. Wij hebben in twee duels tegen PSV zeven keer gescoord en tegen de meeste andere clubs ook. We hebben voor de winterstop alle toppers uit gehad, waardoor we achter de feiten aanliepen. Na de winterstop kregen de concurrenten de moeilijke wedstrijden. En dat zie je nu terug."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen