Rios schiet Sevilla in allerlaatste seconde naar CL

15 mei 2010, 23:56   Bijgewerkt: 16 mei 2010, 11:01

Sevilla FC heeft zich op de valreep verzekerd van een ticket voor de voorrondes van de Champions League. Op bezoek bij UD Almeria keken de Andalusiërs tot diep in blessuretijd tegen een fatale 2-2 tussenstand aan, maar Rios bezorgde hen toch de drie punten: 2-3. Daardoor eindigen ze als vierde in de Primera Division.

Even mocht Real Mallorca hopen op het ticket voor de vierde voorronde van het miljoenenbal. De eilandbewoners wonnen thuis zelf met 2-0 van Espanyol en gezien de 2-2 tussenstand bij Almeria - Sevilla was dat voldoende om de CL te halen. Zover kwam het echter niet. Door een laat doelpunt van Rios zegevierde Sevilla toch nog, terwijl het door een rode kaart van Negredo met tien man speelde. Dat deerde de tweevoudig UEFA Cup-winnaar echter niet, waardoor het dus weer in de CL speelt.

Niet alleen op Mallorca zal men stevig balen van de late overwinning van Sevilla. In Villarreal zal hetzelfde gebeuren omdat de lokale CF daardoor volgend seizoen hoe dan ook geen Europees voetbal speelt. Door de CL-kwalificatie van Sevilla gaat het zevende Spaanse ticket namelijk naar bekerfinalist Atletico Madrid. Als Sevilla vijfde was geworden en in de Coppa-eindstrijd Atletico had verslagen, ging Villarreal er met het zevende en laatste startbewijs voor Spaanse clubs vandoor.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen