Dzsudzsak blij met 'droomloting' PSV in EL

28 augustus 2010, 11:39   Bijgewerkt: 28 augustus 2010, 11:45

Voor Balazs Dzsudzsak wordt de dubbele ontmoeting met Debreceni in de Europa League heel speciaal. De middenvelder speelde, voordat hij naar Eindhoven kwam, voor de Hongaarse club. "Of deze loting een droom is? Ja, wel een klein beetje."

Tegenover PSV TV laat Dzsudzsak weten dat zijn telefoon roodgloeiend gestaan heeft, sinds bekend werd dat PSV en Debreceni in dezelfde groep zitten. "De sms’jes stromen binnen en ik heb ook al veel gebeld", glimlacht de Hongaarse international.

Volgens Dzsudzsak zal het voor PSV zeker niet eenvoudig worden om zijn oude ploeg te verslaan. "Debrecen is een hele grote ploeg in Hongarije, met drie landstitels in de laatste jaren en ook deelname aan de Champions League vorig seizoen. Ze hebben ook een aantal internationals van Hongarije", zegt de linkspoot.

Tijdens de wedstrijd in Hongarije, die vermoedelijk gespeeld wordt in Budapest, verwacht Dzsudzsak veel vrienden en familie op de tribune. "Ik weet zeker dat mijn hele familie bij de wedstrijd aanwezig zal zijn. Ik heb het er al vaak over gehad en ook is het al eerder besproken om een mogelijke oefenwedstrijd tegen Debrecen te spelen. Nu komen we hen tegen in de UEFA Europa League, dat is heel mooi."

Naast Debreceni treft PSV ook Sampdoria en Metalist Kharkiv in de groepsfase.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen