KNVB en Bayern praten binnenkort verder

11 september 2010, 16:58

Het eerste gesprek tussen de KNVB en Bayern München over de blessure van Arjen Robben is 'in goede sfeer' verlopen. Dat meldt de voetbalbond op haar website. Beide partijen willen nog geen mededelingen doen over de inhoud van het gesprek en praten binnenkort verder, meldt directeur betaald voetbal Bert van Oostveen.

"Het was goed om de wederzijdse ervaringen rondom de blessure van Arjen Robben aan te horen en uit te wisselen", zegt Van Oostveen, die samen met zijn voorganger Henk Kesler en bondsarts Gert-Jan Goudswaard naar München gereisd was.

Hij vervolgt: "We hebben in een goede sfeer uitvoerig met elkaar gesproken. We hebben binnen afzienbare tijd weer een afspraak over deze zaak. Vandaar dat we nog niet dieper hierop ingaan. Ik hecht er wel aan te zeggen dat het voor alle partijen, maar vooral voor Arjen zelf, te hopen is dat hij snel weer aan voetballen toekomt."

Robben raakte vlak voor het WK geblesseerd. Dankzij een korte, intensieve behandelwijze kon hij toch spelen in Zuid-Afrika, maar bij terugkomst in München bleek er nog een scheur in zijn hamstring te zitten. Hij is hierdoor lang uitgeschakeld.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen