Robben: "Zwaarste periode in mijn carrière"

Koen Freriks
18 september 2010, 13:30   Bijgewerkt: 18 september 2010, 13:36

Arjen Robben maakt momenteel een zware periode door. De aanvaller van Bayern München kan door zijn veel besproken hamstringblessure de komende maanden niet voetballen, wat hem flink dwars zit. "Dit is misschien wel de zwaarste periode uit mijn carrière", zei Robben zaterdag in de Duitse krant Bild.

De blessure van Robben is in Nederland én Duitsland een van de meest besproken onderwerpen van de laatste tijd. De vleugelspits raakte in de aanloop naar het WK geblesseerd, kwam in Zuid-Afrika toch nog tijdens vijf wedstrijden in actie, maar hoorde bij terugkomst in München dat hij nog steeds een scheur in zijn hamstring heeft. Bayern ligt momenteel zelfs in de clinch met de KNVB, die volgens de Duitsers onvoorzichtig zou hebben gehandeld met Robben.

De aanvaller zelf is echter het meest de dupe van het blessureleed. "Ik hou van voetballen en daarom ben ik momenteel bedroefd. Ik weet niet wanneer ik weer kan spelen."

Robben weersprak geruchten dat zijn carrière misschien wel in gevaar is vanwege de kwetsuur. "Daar denk ik geen seconde aan. Ik kom zeker terug en wil weer voor Bayern spelen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen