Daerden volgt Hake op bij Jong FC Twente

12 oktober 2010, 14:57

Jos Daerden wordt de nieuwe trainer van Jong FC Twente. De Belg is de opvolger van René Hake, die volgende week in dienst treedt als hoofdtrainer bij FC Emmen. Daerden moet voor de doorstroom van talenten naar het eerste elftal zorgen.

Daerden was assistent van trainer Michel Preud’homme. “Michel heeft mij gevraagd de vrijgekomen vacature van trainer van de beloften in te vullen”, zei Daerden, wiens positiewissel intern wordt opgelost. “Ik grijp deze uitdaging graag aan, omdat dit mij de mogelijkheid biedt als eindverantwoordelijke met een groep jeugdige talenten aan de slag te gaan.”

Preud’homme is blij met de oplossing voor het vertrek van Hake. “We hechten veel belang aan een directe lijn tussen de eerste selectie en de beloften”, legde de Belg uit. “Jos weet als geen ander wat er gevraagd wordt van een speler van de eerste selectie. Hij staat er garant voor dat de huidige samenwerking tussen de eerste selectie en de beloftenselectie gecontinueerd wordt. Hij zal onze jeugdige talenten verder helpen bij hun verdere ontwikkeling.”

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen