Leonardo begint op de bank tegen Roda JC

21 oktober 2010, 13:37

Leonardo is dan wel in genade aangenomen bij NAC Breda, maar dat betekent niet dat hij vrijdagavond in de thuiswedstrijd tegen Roda JC Kerkrade meteen weer in de basis begint. “We zullen niet met hem starten", zegt trainer Gert Aandewiel op de website van de Bredase eredivisieclub. "We houden hem achter de hand en het is natuurlijk wel fijn om zo'n extra wapen nog achter de hand te hebben."

Zo’n extra wapen kan tegen Roda JC nog wel eens van pas komen, aangezien de Limburgers in een uitstekende vorm verkeren. De Limburgers staan na negen duels vierde in de Eredivisie en hebben pas één duel verloren. “Bij Roda JC klopt op dit moment alles", vervolgt Aandewiel. "Na de nederlaag bij ons vorig seizoen hebben ze de stijgende lijn te pakken gekregen. Die hebben ze ook in dit seizoen weten door te trekken. Er staat een goed en hecht team, dat zie je in alles. De spelvreugde straalt er vanaf. De spelers coachen en stimuleren elkaar.”

NAC mist vrijdag de geblesseerden Anthony Lurling (knie), Ferne Snoyl (enkel/hiel), Gilissen (lies) en Gábor Horváth (kuit). Lurling keert vermoedelijk pas begin volgende maand tegen FC Groningen terug bij de Brabanders. Gilissen en Horvath doen dat mogelijk al een week eerder, tegen De Graafschap.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen