Molenaar niet uit op machtsgreep bij Ajax

Koen Freriks
20 november 2010, 09:29   Bijgewerkt: 20 november 2010, 09:34

Keje Molenaar wil graag een stem krijgen in het beleid van Ajax, maar is niet op zoek naar een machtsgreep. Dat benadrukt de advocaat, die door de achterban nadrukkelijk naar voren wordt geschoven als nieuwe algemeen directeur. Hij wil wel naar het idee van Johan Cruijff lid worden van de ledenraad.

“Ik ben niet van plan de macht te grijpen bij Ajax. Ik wil samen met andere oud-Ajacieden de club helpen. Theo van Duivenbode en ik bekijken hoe we Ajax weer de goede kant op kunnen krijgen”, aldus Molenaar in De Telegraaf.

De voormalig Ajacied vertelt over de betrokkenheid van zijn vriend Johan Cruijff, die deze week opdook bij een bijeenkomst van Lucky Ajax. “Johan legde heel genuanceerd uit dat hij meer wil doen en daar hopen wij met z'n allen op. Zijn hart bloedt als hij naar Ajax kijkt. Het rapport van de commissie-Coronel moet op de letter gevolgd worden, maar het rapport is in een la verdwenen.” 

Molenaar steunt het idee van Cruijff, die graag de club wil herformeren, net zoals hij bij FC Barcelona heeft gedaan. De voornaamste kritiek is dat er geen enkele oud-speler meer betrokken is bij de beleidsvorming.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen