Nkume weigert verhuur en wil vechten voor kans

27 januari 2011, 20:10

Alex Nkume weigert VVV Venlo vooralsnog op huurbasis te verlaten. De 22-jarige verdediger kreeg van zijn huidige club te horen dat hij tijdelijk zijn heil elders kon zoeken, maar de Nigeriaan wil in Limburg blijven om te vechten voor zijn kans. Toch lijkt de kans op speeltijd vrij klein voor Nkume, aangezien VVV recentelijk nog Youssef El-Akchaoui voor de linksbackpositie op huurbasis overnam van SC Heerenveen en daardoor de concurrentie alleen maar is toegenomen voor de Nigeriaan.

Vorige week weigerde Nkume nog tijdelijk over te stappen naar Telstar. "Alex heeft aangegeven dat hij niet wil verkassen", deelt directeur voetbalzaken Mario Captein mee aan Voetbal International. "Hij wil hier voor zijn kans vechten."

Captein bevestigt dat de komst van El-Akchaoui het perspectief voor de Nigeriaanse verdediger allesbehalve verbeterd heeft. Daarom wilden we hem zo graag verhuren", gaat Captein verder. "Ik heb dat in een gesprek met hem deze week nóg eens benadrukt, maar hij ziet het niet zitten. Tja, dan houdt het op."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen