Ajax blessurevrij richting duel met VVV

18 februari 2011, 13:48

Ajax heeft geen personele schade opgelopen in de Europa League-wedstrijd tegen Anderlecht. Coach Frank de Boer liet vrijdag weten dat hij voor het duel van komende zondag tegen VVV Venlo kan beschikken over een complete selectie.

"Sommige jongens waren behoorlijk moe, maar dat is ook logisch. Zeker als je kijkt hoe Christian Eriksen heeft gespeeld. Hij is nog altijd pas net 19 jaar. Ook Lorenzo Ebecilio had gisteravond nog wat last van zijn bovenbeen, maar dat is meer een ‘kleinigheidje’. Iedereen is beschikbaar voor de wedstrijd tegen VVV", aldus De Boer op de website van Ajax. Hij beschreef de gemoedstoestand van zijn spelers na de fraaie 0-3 overwinning van donderdag in Brussel als 'moe, maar voldaan'. 

De Boer hoopt dat zijn team zondag tegen VVV weer drie punten pakt. Dat is volgens hem ook bittere noodzaak om mee te blijven doen in de strijd om de titel. "We moeten niet verder achterop raken. Thuis mogen we sowieso niet verliezen."

Na afloop van de wedstrijd tegen VVV Venlo neemt Ajax officieel afscheid van Luis Suarez. De Uruguayaanse oud-aanvoerder vertrok eind januari naar Liverpool.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen