Leverkusen geeft zege weg in Bremen

27 februari 2011, 19:30

Bayer Leverkusen heeft verzuimd flink uit te lopen op de concurrentie. De nummer twee van de Bundesliga morste zondag punten bij Werder Bremen, ondanks dat het tien minuten voor tijd nog met 0-2 voor stond: 2-2.

Eren Derdiyok en Simon Rolfes leken Leverkusen de winst te bezorgen in Bremen door allebei te scoren. Stefan Kiessling bracht met een eigen treffer zeven minuten voor tijd de spanning echter onbedoeld terug. De tweede gele kaart van Arturo Vidal, in de 87ste minuut, werd Leverkusen uiteindelijk fataal. Enkele minuten later maakte Sebastian Prödl, op aangeven van Aaron Hunt, namelijk nog gelijk (2-2).

Leverkusen staat nu slechts twee punten voor op nummer drie Hannover 96, waar de marge eigenlijk vier punten had moeten zijn. Het Bayern München van coach Louis van Gaal, dat zaterdag de topper tegen Borussia Dortmund met 3-1 verloor, staat vierde op vier punten van Leverkusen.

VfB Stuttgart won eerder op de avond met 2-0 bij Eintracht Frankfurt. Met Khalid Boulahrouz in de basis kwamen de zuiderlingen al na een kwartier met tien man te spelen wegens een rode kaart van Matthieu Delpierre. Het deerde Stuttgart echter niet. Door goals van Martin Harnik en Tamas Hajnal stelden de Stuttgarters in het tweede bedrijf de zege veilig. Desondanks blijft Stuttgart zeventiende. Werder staat nu op de vijftiende positie in de hoogste divisie van het Duitse profvoetbal.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen