Pot nuanceert uitlatingen over Pröpper

8 februari 2011, 16:36   Bijgewerkt: 8 februari 2011, 16:42

Cor Pot haalde zich vandaag de woede van Vitesse op de hals door te zeggen dat hij Davy Pröpper 'uit protest tegen Vitesse' bij Jong Oranje gehaald had. Volgens de Arnhemse club ging de bondscoach daarmee zijn boekje te buiten. Op KNVB-website OnsOranje.nl nuanceert Pot nu zijn eerdere uitlatingen over Pröpper.

"Davy is één van de grootste talenten van het land. Dan is het doodzonde dat zo’n jongen bij zijn eigen club niet aan spelen toekomt. Maar ik heb in algemene zin bedoeld dat jongens bij hun club aan spelen moeten toekomen, willen ze in aanmerking komen voor Jong Oranje. Dat geldt niet alleen voor Pröpper bij Vitesse, maar ook voor spelers van Ajax, Feyenoord, Chelsea, Newcastle United en alle andere clubs. Je moet regelmatig op niveau spelen om een uitnodiging van Jong Oranje te ontvangen", verwijst hij naar spelers als Jeffrey Bruma en Tim Krul.

Het grootste probleem van het huidige Jong Oranje is namelijk dat veel spelers in clubverband vooral op de reservebank zitten, liet Pot dinsdag weten. "Er zijn veel jongens die weinig of niet aan spelen toekomen in het eerste elftal. Maar ergens is dat ook weer inherent aan de tijd en de leeftijd van deze groep. Ze zitten tegen het eerste elftal aan, maar nu moeten ze die laatste stap gaan maken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen