Stijnen ook actief op forum van SC Heerenveen

Ger
22 februari 2011, 09:59   Bijgewerkt: 22 februari 2011, 13:47

Stijn Stijnen was de afgelopen jaren niet alleen anoniem actief op Belgische internetfora. De bij Club Brugge aan de kant geschoven doelman zette in 2008 ook enkele berichten op een supportersforum van SC Heerenveen, de club waar zijn oud-trainer Trond Sollied destijds werkte.

Onder de naam Piop probeerde hij via internet een transfer naar de Friezen te bewerkstelligen. "In België doet het gerucht de ronde dat Sollied absoluut Stijnen wil halen, ze kennen elkaar van bij FC Brugge... Stijnen is de nationale doelman van België, ben even gaan kijken op YouTube... nou, van mag 'ie hoor", schrijft Piop op 21 juli 2008.

De interesse van Heerenveen in Tim Krul zit de Belg niet lekker, zo blijkt uit een ander bericht: "Nou, die Krul lijkt me nog wat groen, geef mij maar die Stijnen van FC Brugge, veel ervaring en kent Sollied."

In totaal schreef Piop, de naam die hij ook gebruikte op het forum van Club Brugge, vier berichten. Alle 'posts' bleken te zijn verstuurd via de computer van de doelman. De vriendin en broer van Stijnen namen de verantwoordelijkheid op zich.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen