'El Hamdaoui greep Suarez bij entree bij keel'

5 maart 2011, 13:05   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Een dag nadat bekend werd dat Ajax-trainer Frank de Boer zijn spits Mounir El Hamdaoui per direct uit de selectie zette, blijkt dat de aanvaller op zijn eerste dag in dienst van de Amsterdammers al in negatief opzicht van zich deed spreken. De Telegraaf meldt zaterdag dat El Hamdaoui in het begin direct Luis Suarez aanvloog in de kleedkamer.

De van AZ overgekomen spits vroeg de inmiddels naar Liverpool vertrokken aanvoerder waar hij in de kleedkamer moest gaan zitten. Suarez verwees El Hamdaoui hierop bij wijze van grap naar het toilet. De nieuwe aanwinst liet weten hier niet van gediend te zijn door de ex-Ajacied bij zijn keel te grijpen.

De relatie tussen De Boer en El Hamdaoui is vanaf het begin al moeizaam. Tijdens zijn eerste wedstrijd, uit bij AC Milan in de Champions League, zette De Boer de spits op de bank. El Hamdaoui meldde zich vervolgens wekenlang ziek. Pas eind januari keerde El Hamdaoui weer terug in de ploeg en de laatste weken was hij verzekerd van een basisplaats, maar zijn spel was allesbehalve overtuigend.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen