Aanwinst Sinouh: "Trots om voor PSV te spelen"

14 april 2011, 18:09

De loopbaan van Khalid Sinouh kent een mooi toetje. De 35-jarige doelman tekende donderdag een contract voor één jaar bij PSV, waar hij in principe achter Andreas Isaksson tweede keeper wordt. Hij komt transfervrij over van FC Utrecht.

“Of het een verrassing was?”, herhaalt Sinouh de vraag op de PSV-site. “Ja en nee. Ik wist dat PSV op zoek was naar een ervaren keeper. Mijn rol is duidelijk, die is hetzelfde als bij HSV en FC Utrecht. Ik ben een ervaren jongen en moet er staan als er wat gebeurt. Daarnaast wil ik van waarde zijn in de kleedkamer.”

Sinouh speelde zeven seizoenen voor RKC Waalwijk. Daar vertrok hij medio 2005. Na zes jaar, die onder andere langs Omonia Nicosia, AZ, Kasimpasa SK en HSV voeren, is hij terug in Noord-Brabant. “Dat vind ik zeker leuk. PSV is een fijne club en van Jan Wouters (assistent-trainer FC Utrecht, red.) heb ik alleen maar positieve dingen gehoord. Ik ben trots hier te mogen zijn, dit is een fantastische club met een fantastisch stadion.” Net als bij AZ en RKC krijgt hij te maken met technisch directeur Marcel Brands. Dat vindt hij prettig. “Hij loopt als een rode draad door mijn carrière. We zijn goede bekenden van elkaar en ik zal hem niet teleurstellen.”

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen