Anderlecht boos op media en arbitrage

11 april 2011, 09:03   Bijgewerkt: 11 april 2011, 09:12

Het rommelt flink bij Anderlecht. De ploeg begon als koploper aan de play-offs, maar twee nederlagen op rij hebben de boel flink op scherp gezet. Na de 3-0 nederlaag van zondag bij Club Brugge haalde verdediger Roland Juhász flink uit naar alles en iedereen dat volgens hem schuld heeft aan de slechte prestaties.

"Voor de eerste keer in zes jaar heb ik het gevoel dat iedereen tegen ons is. En met iedereen bedoel ik iedereen. Ook jullie (de media). Dat is al enkele weken aan de gang. Jullie spreken al over een crisis na één nederlaag. Als we winnen en goed spelen krijgen we niets dan schouderklopjes, maar als het slecht gaat, krijgen we "shit" over ons heen", moppert de centrale verdediger in verschillende kranten.

De Hongaar geeft ook de arbitrage de schuld. "Als je ziet dat we vorige week tegen Standard ook al een penalty tegenkregen en Club er nu één krijgt na een fout die duidelijk buiten het strafschopgebied is gemaakt, dan is dat van het goede te veel. Op zo'n moment is het moeilijk om je emoties onder controle te houden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen