Vloet verlaat NEC voor Sparta, Pastoor opvolger

Ger
6 april 2011, 10:08   Bijgewerkt: 6 april 2011, 10:41

NEC heeft woensdagochtend het vertrek van Wiljan Vloet naar Sparta Rotterdam wereldkundig gemaakt. De trainer gaat na dit seizoen bij de eerstedivisionist in de combinatiefunctie van algemeen/technisch directeur aan de slag. De Nijmegenaren hebben Alex Pastoor van Excelsior als vervanger vastgelegd.

Vloet had nog een eenjarig contract bij NEC, dat in Pastoor een goede opvolger ziet. De 44-jarige trainer van Excelsior stond ook in de belangstelling van De Graafschap. Hij tekent een tweejarige verbintenis bij NEC. Pastoor is sinds het seizoen 2009-2010 hoofdcoach van Excelsior. Met de Kralingers promoveerde hij afgelopen voetbaljaargang naar de Eredivisie. Daarvoor was hij onder meer trainer van het beloftenelftal van Feyenoord en assistent van SC Heerenveen.

"Wiljan is vanaf het eerste moment naar ons toe open geweest over de interesse van Sparta", zegt technisch directeur Carlos Aalbers over het vertrek van Vloet. "Op het moment dat het ons duidelijk was dat dit serieuze vorm zou gaan aannemen hebben wij ons gericht op een mogelijke opvolger. Daarbij kwamen wij direct bij Alex Pastoor uit. Alex presteert goed bij Excelsior en is in onze ogen een moderne trainer die inhoud geeft aan alle facetten die vandaag de dag van een Eredivisie trainer gevraagd worden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen