Steunpilaar Simons: "Dit is geen revanche"

25 mei 2011, 09:18

Timmy Simons werd een jaar geleden bedankt voor bewezen diensten bij PSV. Bij zijn nieuwe club 1.FC Nürnberg bewees hij vervolgens dat hij nog lang niet versleten is. Hij miste geen minuut in de competitie en was één van de steunpilaren van het elftal. Hij zit dan ook uitstekend in zijn vel, zegt hij in Belgische kranten.

"Ik denk dat ik er meerdere mensen verrast heb, maar dat is de rode draad door mijn carrière. Maar dat is geen revanche voor mij, maar ik ben blij dat het gelukt is. Ik ging ook naar Nürnberg om weer bij de nationale ploeg te raken en dat is ook goed gelukt", zegt Simons, die nog een contract tot 2012 heeft in Nürnberg. 

Veel verder vooruit dan de zomer van 2012 wil de Belg nog niet kijken. "Ik weet niet of ik mijn contract nog wil verlengen tot 2013. Ik had mijn familie beloofd dat mijn Duitse avontuur maar twee jaar zou duren. Ik heb verschillende aanbiedingen, maar de kinderen moeten binnenkort ook naar school, dus wellicht keer ik na komend seizoen terug naar België. Maar ik blijf wel zeker nog een jaar bij Nürnberg."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen