PSV-keeper Sinouh: "Wil in het doel komen"

17 juli 2011, 18:41

Met Khalid Sinouh trok PSV deze zomer een nieuwe doelman aan. De van FC Utrecht overgekomen sluitpost lijkt in de pikorde voorlopig genoegen te moeten nemen met een derde positie achter Andreas Isaksson en Cassio Ramos, maar daar neemt hij op voorhand zeker geen genoegen mee. Hij wil eerste doelman worden.

In een interview met PSV TV toont de doelman zich uitgesproken over zijn ambities. "Ik wil met PSV kampioen worden en het streven is om in het doel te komen. Ik ben hier niet naar toegekomen om op de tribune naar wedstrijden te gaan kijken. Dat geldt denk ik voor elke sportman. Wat dat betreft is het vrij duidelijk, de beste speelt en de op één na beste zit op de bank. Het is uiteindelijk de trainer die dat bepaalt, wij kunnen het alleen maar laten zien op trainingen en in oefenwedstrijden."

Zijn eerste weken bij de club zijn Sinouh, die eerder voor onder meer AZ, HSV en RKC speelde, goed bevallen. "Het is heel gemoedelijk hier, ik heb het hartstikke naar mijn zin. Het is toch weer een stapje hoger, er zijn hier gewoon betere spelers."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen