Sinouh lovend over Strootman en Mertens

Koen Freriks
10 juli 2011, 09:52

Khalid Sinouh denkt dat PSV veel plezier gaat beleven aan Kevin Strootman en Dries Mertens. De gelouterde keeper kwam net als het dure tweetal over van FC Utrecht. Hij denkt dat zijn teamgenoten de druk bij een topclub aan kunnen.

"Dries heeft alles in zich een waardig opvolger van Balázs Dzsudzsák te worden en Kevin kan hier in de voetsporen van Mark van Bommel treden", doet Sinouh in VI geen moeite om de verwachtingen rondom de aankopen te temperen.

"Dries zou bij elke topclub in Nederland uitgroeien tot een smaakmaker, Kevin heeft sinds zijn overstap van Sparta naar FC Utrecht spectaculaire stappen gezet", vervolgt hij. "En hij zit nog lang niet aan zijn plafond."

"Passie en strijd halen we met deze twee zeker binnen. Dries is 1 meter 65, maar op het veld voelt hij zich 2 meter. In een wedstrijd is het echt een mannetje, hij is bereid om ver te gaan voor een overwinning. Kevin is een uitstekende voetballer, maar op het veld echt een ettertje. Vandaar ook mijn vergelijking met Van Bommel."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen